Om Oss

ARNA CLINIC en helseklinikk som tilbyr et meget bredt spekter av medisinske tjenester, skjønnhetsbehandlinger og mindre kosmetiske inngrep. Våre spesialister består av både 2 offentlig fastleger, akupunktør, gynekolog, hudlege som alle tilbyr en bredt og helhetlig medisinsk tjeneste, behandlinger innenfor intim, kosmetiske og laser – behandlinger.

Vi tilbyr også skjønnhetsbehandlinger som laserbehandling innen hudterapi og hårfjerning, samt Mona Lisa Touch som er en velegnet behandling for plager som er assosiert med overgangsalderen og inkontinens.
Hos Arna Clinic brukes helt topp moderne medisinsk utstyr i kombinasjon med et svært erfarne og profesjonelle spesialister.
Vårt fokus er å møte deg som pasient på en åpen, ivaretakende og respektfull måte, og vi vil gjøre vårt ytterste for at du får den hjelpen du etterspør. Vi vil gi deg god tid og forsøke å etablere tillit, da vi ønsker at hver og en pasient skal få oppleve at vi genuint bryr oss.
Vi har ingen refusjonsordning. Det betyr at alle kan komme hit uten henvising. Time på dagen eller planlagt time til ønsket dag/tid.

Hvorfor velge ARNA?

Vi gir trygt, seriøst og høy kvalitet behandlinger med god oppfølging gjennom hele veien til alle generasjoner. Vi mener selv at høy kompetanse, kvalitet, fleksibilitet og god pasient service er nøkkel faktorer som vi som en helseklinikk har.
På Arna Clinic er konseptet maksimal sikkerhet og trygghet, levert av våre leger og spesialister med mange års erfaring. Det er en selvfølge hos oss at alle får individuell behandling og tett oppfølging, slik at alle føler seg unike og ivaretatt i alle ledd, både fysisk og mentalt. Vi er godt forsynt med den nyeste og moderne teknologien i helt nytt lokale som er innredet i en delikat og sofistikert stil. Lyse fargetoner og hyggelig atmosfære. Dette medfører en behagelig opplevelse hos våre pasienter. Arna Clinic setter deg i fokus. Vår høye standard og kompetanse gir deg tryggheten du trenger.

Våre erfarne spesialister

Som en spesialist vil vårt fokus være, å møte deg som pasient på en åpen, ivaretakende og respektfull måte, og vi vil gjøre vårt ytterste for at du får den hjelpen du etterspør.

Våre fasiliteter

Arna Clinic er av svært høy kvalitet med helt topp moderne medisinsk utstyr og teknologi, i et helt nytt lokale som er innredet i en delikat og sofistikert stil med lyse fargetoner og hyggelig atmosfære. Klinikken huser også et moderne laboratorium og operasjon rom. Bygget er tilrettelagt med heis som er tilgjengelig for eldre og funksjonshemmede personer. Det er veldig enkelt å finne frem til Arna Clinic via bil, tog og buss.