. . .

Våre tjenester

Vi ønsker å hjelpe våre pasienter med en rekke tjenester som kan hjelpe deg med en utdypende utredning og en sikker behandling. Det er en selvfølge hos oss at alle får individuell behandling og tett oppfølging, slik at alle føler seg unike og ivaretatt i alle ledd, både fysisk og mentalt. 

Du trenger ingen henvisning

Fastlege

Hos Arna Clinic møter du våre fastleger med bred erfaring og høy faglig kompetanse, som kan hjelper deg med både akutte og kroniske tilstander.

Gravid og ultralyd

Både vår gynekolog og fastleger skal sørge for at du får gode råd, veiledning og nøye ultralyd, slik at du føler deg sikker og trygde med hensyn til din tilstand og barnet utvikling under hele graviditet.

Plastikkirurgi

Hos Arna Clinic møter du vår plastikkirurg med betydelig erfaring innen alle typer av brystkirurgi og kosmetisk kirurgi.

Hudlege

Hos Arna Clinic kan du få hjelp av hudlegen med sin profesjonelle, ekspertise innenfor hudplager og kosmetiske problemstillinger og laser behandlinger.

Form, figur & helse

Behandlingen kommer snart.

Intimbehandlinger

Våre profesjonelle gynekologer, med flere års erfaring, og en bred spesialkompetanse, vil hjelpe deg om alt innenfor intimbehandlinger både med kirurgi og mer.

Kosmetiske behandlinger

Kosmetiske behandlinger går kort sagt ut på å forskjønne og å forynge. På Arna Clinic foretas alle kosmetiske behandlinger av legespesialist, og behandlinger foretas etter en grundig analyse.

Laser behandlinger

Glatter ut rynker og arr, fjerner pigment og sprukne blodkar. Ultralyd: behandler cellulitter og strammer opp hud i ansikt og på kropp.

Ufrivillig barnløshet (infertilitet)

Ufrivillig barnløshet (infertilitet) er noe som rammer hvert syvende par. Definisjon av infertilitet er et samliv uten prevensjon i ett år uten å oppnå graviditet.

Både nye og gamle pasienter ønskes velkommen! Vi har kort ventetid.
Gynekolog
PRP
MonaLisa Touch

Hvorfor velge ARNA?

Vi gir trygt, seriøst og høy kvalitet behandlinger med god oppfølging gjennom hele veien til alle generasjoner. Vi mener selv at høy kompetanse, kvalitet, fleksibilitet og god pasient service er nøkkel faktorer som vi som en helseklinikk har.
På Arna Clinic er konseptet maksimal sikkerhet og trygghet, levert av våre leger og spesialister med mange års erfaring. Det er en selvfølge hos oss at alle får individuell behandling og tett oppfølging, slik at alle føler seg unike og ivaretatt i alle ledd, både fysisk og mentalt. Vi er godt forsynt med den nyeste og moderne teknologien i helt nytt lokale som er innredet i en delikat og sofistikert stil. Lyse fargetoner og hyggelig atmosfære. Dette medfører en behagelig opplevelse hos våre pasienter. Arna Clinic setter deg i fokus. Vår høye standard og kompetanse gir deg tryggheten du trenger.

Våre erfarne spesialister

Som en spesialist vil vårt fokus være, å møte deg som pasient på en åpen, ivaretakende og respektfull måte, og vi vil gjøre vårt ytterste for at du får den hjelpen du etterspør.

Vennligst vent