. . .

Plastikkirurgi

Med 38 års kirurgisk erfaring hvorav 26 år som spesialist i plastisk kirurg  er Dr. Halfdan Simensen en av Norges mest erfarne  kirurger. Han er spesialist i både generell kirurgi og plastisk kirurgi med 23 års erfaring inne alle aspekter av kosmetisk kirurgi.

Dr. Simensen etablerte i 1998 Axess sykehus og spesialistklinikk som senere ble kjøpt opp av Aleris. I 2008 etablerte han Aviva Helse  som han fortsatt driver. Aviva Helse har opparbeidet et respektert markedsnavn.  Han valgte å avslutte sin omfattende drift i egne lokaler og valgte etter  et 2-årig samarbeide  med Akademikliniken  igjen å ta styringen selv. I januar 2023 valgte han å samarbeide med Arna Clinic på Høvik i Bærum.  

Han har betydelig erfaring innen alle typer av  brystkirurgi og var den eneste i landet som kunne tilby  mikrokirugiske brystrekonstruksjoner i privat regi. De siste 10 årene har han hatt mange innspill i den offentlige debatten og i praksis vært den eneste som har hatt et behandlingstilbud for kjønnsinkongurente i privat sektor.

Han har også vært en offentlig debatant i media og private foredrag innenfor intimkirugi der han har argumentert for at kvinnen eier sin egen kropp. Dr. Simensen har gjennom 35 år vært en regelmessig  deltaker på nasjonale og internasjonale kongresser.

Noen av de vanligste inngrepene Halfdan  utfører er brystforstørrelsebrystreduksjonbrystløft, fjerning av bryst, intimkirurgi, bukplastikk, fettsuging, og øyelokkplastikk.

For mer informasjon om Dr. Simensens operasjoner, behandlinger og priser gå til https://avivahelse.no/

Vennligst vent