Dr. Nahid Heydarpanah

Gynekolog

Hun er spesialist i kvinnesykdommer og fødselshjelp. Hun har jobbet på flere store sykehus i Danmark og Norge i mange år. Siden 2010 har hun jobbet som privat gynekolog ved det anerkjente klinikker i Stor-Oslo. Hun har lang erfaring med ultralyd 2D, 3D, 4D, graviditetsplager og gynekologi som kløe, svie, unormal utflod, unormale celler på livmorhalsen, infertilitet (også i samarbeid med utenlandske klinikker), kjønnssykdommer, overgangsalder, blødningsforstyrrelser, PCOS (Poly Cystisk eggstokk syndrom), inkontinens og prevensjonsrådgivning.

Dr. Nahid Heydarpanah har lang erfaring med utredning og behandling av celleforandringer/forstadier til livmorhalskreft, og hun tilbyr varmebehandling (Portio Coagulation) av forandrede celler. Metoden er smertefri, trygg og meget skånsom og man trenger ikke fjerne livmorhalstappen, da dette kan være risikabelt ved at det da kan være vanskelig å bli gravid senere, risiko for senabort eller for tidlig fødsel.

Hun har høy kompetanse innenfor gynekologiske laser behandlinger og intimbehandlinger og hun er en av de første gynekologer som startet med de behandlinger i Norge siden 2015.

Hun er fastmedlem av Sentral klagenemnda for abort siden 2014.