Priapus Shot eller P-Shot

PRP (Platelet Rich Plasma) Penile Injection for menn

De fleste menn vil fortelle deg at deres penis er det viktigste organet i kroppen hans. Selv om dette ikke akkurat stemmer for hverdagens fysiologiske overlevelse, spiller riktig og pålitelig funksjon av penis en stor rolle i intime forhold. Vanskeligheter med å oppnå eller opprettholde ereksjon og / eller bekymring for penisstørrelse, form og krumning, med eller uten smerter, kan påvirke ens selvtillit og skape betydelig stress mellom partnerne.

Kroppene våre har en bemerkelsesverdig kapasitet til å helbrede seg selv. Regenerering av nytt vev oppnås ved naturlig produksjon av stamceller. PRP innebærer konsentrerte blodplater, rike på bioaktive proteiner, som frigjør vekstfaktorer for å stimulere cellulær regenerering og fremskynde vevsreparasjon. Fordelene med PRP ble opprinnelig brukt i sårheling, tannbehandling og behandling av sportsskader, men har nå utviklet seg til å adressere estetiske bekymringer og seksuell dysfunksjon (erektil dysfunksjon og Peyronies sykdom for menn). PRP er en av de mest avanserte, effektive naturlige behandlingene for cellulær reparasjon OG foryngelse i hele kroppen. 

Hvor kom navnet P-Shot fra?

P-Shot er faktisk en forkortet versjon for Priapus Shot. Det ble myntet av Dr. Charles Runels etter at han først injiserte sin egen penis. Han følte at Priapus, den greske guden for mannlig regenerativ makt, perfekt representerte det han prøvde å oppnå. 

Hvilke fordeler kan en mann ha med P-Shot?

  • Sterkere, fastere ereksjoner
  • Enklere å oppnå og opprettholde ereksjoner (dvs. forbedret seksuell utholdende
  • Forbedring av penis krumning fra Peyronies sykdom
  • Mindre smerter i penis med ereksjon
  • Økt følsomhet i penis
  • Bedre generell blodstrøm til penis

Hvordan fungerer P-Shot?

Vekstfaktorene og proteiner, som frigjøres av den høye konsentrasjonen av blodplater i PRP, aktiverer igjen stamceller og stimulerer cellulær reparasjon og regenerering uansett hvor de blir brukt i kroppen. I tillegg forekommer kollagen- produksjon og dannelse av nye blodkar og hjelper ytterligere til å reparere vev.

Hvem er egnet til P-shot?

Alle over 18 år med seksuelle dysfunksjonell, kan få P-shot, unntatt dem med prostata- og penis kreft.

Hvordan utføres PRP for P-Shot?

Man tar en liten mengde blod av ditt blod før inngrepet. Blodet ditt blir deretter spunnet i en spesialdesignet sentrifuge som skiller blodplatene og plasmaet fra resten av blodet. Blodplatene isoleres og injiseres deretter tilbake i kroppen uansett hvor fordelene deres er nødvendige.

På Arna Clinic bruker vi Magellan arteriocyte PRP®-systemet. Den trekker ut de høyeste konsentrasjonene av blodplater mens den samtidig fjerner 99% av røde blodlegemer (RBC) som kan hindre den regenerative prosessen. Mange andre PRP-systemer kommer ikke til å levere en endelig injiser bar som kan betraktes som blodplaterik. I motsetning til mange andre systemer, er Magellan et fullstendig lukket system i alle trinn i behandlingen som oppfyller de høyeste sterilitetsstandarder. Så hvis du skal få en PRP-injeksjon, kan du starte med det beste utstyret for å gi deg høyeste kvalitet og maksimere suksessen

Har man smerter ved P-shot?

Det smøres lokal bedøvende krem på huden ca. 30 min for inngrepet deretter utføres en nerveblokk på penis, så det er ingen smerter.

Hvor lang tid tar P-Shot prosedyren å utføre?

PRP-injeksjonen utføres på Arna Clinic av vår spesialist. Det bør ta omtrent 60 minutter fra start til slutt, men vi tillater vanligvis litt ekstra tid. Du kan kjøre hjem etter inngrepet.

Hva trenger man å gjøre etter prosedyren?

Det er viktig å bruke en VED, eller en vakuum ereksjon Device (Penispumpe ) for å oppnå optimal suksess fra prosedyren. Dette gjøres vanligvis to ganger daglig. Det krever bare noen få minutter av tiden din, og uten den er suksessgraden vanligvis lavere. Vi vil lede deg gjennom det første gang.

Hvor langtids etter P-Shot kan man ha sex?

Du kan gjenoppta seksuell aktivitet omtrent 4 timer etter inngrepet samme dag.

Hva er bivirkningene ved en P-Shot behandling?

Siden PRP er utvunnet fra ditt eget blod, er det få og bare mindre/lett bivirkninger. Disse inkluderer mindre blødninger eller blåmerker, hevelse og veldig sjelden infeksjon.