. . .

Filler

Filler

En filler er en gelé som injiseres i huden i små mengder for å gjenopprette struktur og fylde i huden eller leppene. Behandlingen er rask og enkel. Fillere kan brukes til å behandle linjer, rynker, volumtap, samt å konturere ansiktet, forstørre leppene og fremheve feminine eller maskuline trekk.

  • Filler kan gi deg et mer ungdommelig utseende for en brøkdel av hva en tradisjonell ansiktsløftning koster. De fleste vil fylle hulrom, linjer og rynker på mindre enn 30 minutter med resultater som kan vare fra 4 måneder til mer enn et år.
  • Filler i motsetning til Botox-injeksjoner som slapper av muskelen under en rynke, fyller linjen, krøllen eller området med en av flere forskjellige stoffer. Som et resultat forsvinner nesten problemer.
  • Filler kan også brukes som “volumisatorer”, kylling og løfting av kinn, haker, kjever og templer; fylle ut tynne lepper, og fylle hengende hender.

Hva er bivirkninger ved filler?

Alle Fillere har en ulempe, inkludert risikoen for allergisk reaksjon og dannelse av små støt under huden. I noen tilfeller kan disse støtene være permanente. Og noen ganger skjer en blåaktig misfarging av huden, kjent som Tyndall-effekten. Fargeendringen kan vare i flere måneder, men det er behandlinger tilgjengelig. I svært sjeldne tilfeller kan hudceller dø hvis rynkefyllstoffene ikke brukes riktig. Det har også vært noen få rapporterte tilfeller av blindhet, arrdannelse fra hudtap og nervelammelse. Vanligvis er rynkefyllstoffene som varer lenger de som er mer sannsynlig å forårsake bivirkninger.

Den minste risikoen og de beste resultatene kommer av å bruke den riktig Filler av den riktig behandler. Derfor bør du bare få filler injisert av en hudlege eller plastikkirurg med pågående, spesiell opplæring og mye erfaring.

Vennligst vent